Attackov poligon – razvoj kulturne produkcije za mlade je upravo krenuo

„Poligon“ je specifičan edukativni program koji obuhvaća razne segmente kulturne produkcije i menađmenta. Projekt se bazira na diskurzivnom i praktičnom dijelu uz mogućnost daljnjeg napredovanja kroz volontiranje u udruzi.    

Polaznici edukacije će u vremenskom periodu od jedne godine steći nova saznanja koja će im prenijeti dugogodišnji djelatnici u kulturi, inače članovi udruge.

Stečena znanja, polaznici će biti u mogućnosti praktično primjenjivati na raznim programima AKC-a uključenim u aktivnosti kluba za mlade. Time, udrugu dodatno kapacitiramo volonterskim radom na različitim programima udruge koje provodimo.

Razvijamo iskustvo i prijenos znanja, koji će se primjenjivati kroz samostalnu organizaciju programa važnih za kulturnu produkciju i umjetnički izričaj mladih. Od konzumenata onoga što im je ponuđeno, mladi se aktivno uključuju i postaju aktivni dionici rada u klubu čime otklanjamo nepoticajno okruženje i pasivnost.

Dugoročno, od mladih činimo aktivne dionike, pružajući im mogućnost daljnjeg angažmana u klubu za mlade i na produkciji ostalih sadržaja AKC-a (galerija, filmski studio, knjižnica, hacklab, community radio, marketing, menađment itd). 

Više o projektu možete saznati ovdje:  https://attack.hr/projekti/

Ili putem društvenih mreža: 

FB: www.facebook.com/Attackovpoligon 

IG: www.instagram.com/Attackov_poligon

Leave a Reply