Edukacija i koncertna zabava – Let’s Talk About Music

Edukacija i koncertna zabava – Let’s Talk About Music. Voliš glazbu, koncerte, festivale i zanima te što se sve zbiva ‘iza zavjese’ ? Već imaš volontersko iskustvo i želiš pojačati svoje organizacijske sposobnosti ili jednostavno sudjelovati u realizaciji nekog programa? Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo, svakako nastavi čitati dalje jer Let’s Talk About Music je doslovno to; edukacija i praksa. Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri edukativna modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije. Svaki je modul zamišljen kao interaktivno učenje, koje će voditi gosti predavači iz nabrojanih područja.

Novi ljudi, nove mogućnosti.

Osim edukativnog dijela sve polaznike (ali i šire) očekuju i probrani koncertni nastupi novih snaga koji će tako i sami aktivno postati sudionici cjelokupnog programa.

Termini održavanja Let’s Talk About Music su od ožujka do srpnja, na različitim lokacijama, ovisno o modulima i koncertnim nastupima.

Individualan pristup je bitan te je zbog toga radionica limitirana na samo 5 polaznika i naravno, besplatna je.

Prijave se zaprimaju putem linka  bit.ly/2FKE1u9 do subote, 2.2., a odabir polaznika objavljujemo u ponedjeljak 4. veljače.

Sretno svima :)

Program je sufinanciran od strane Grada Rijeke, odjela za kulturu.

Leave a Reply