Proslov, Fried Brain i Accident u Reci:Klaonici

Ovog petka, 7. prosinca, bili smo u Reci:klaonici na koncertu bendova Proslov, Fried Brain i Accident.

 Video zapis s koncerta.

 

Oko jedanaest sati prvi pred nas izlazi bend Accident. Ovaj bend je dosta koncertno aktivan u posljednje vrijeme, u zadnjih par mjeseci svirali su u dosta hrvatskih gradova, posjetili su i susjednu Sloveniju, pa je tako na red došao i njihov matični grad, Zagreb. Ove večeri su otprašili prilično žestok polusatni hardcore punk set. Imali su sreće da je do početka njihovog nastupa publika bila već vidno raspoložena, pa je već za vrijeme njihove svirke započeo punk dernek, bili su pozvani i na bis na kojem su ponovili jednu stvar, dobar početak večeri.

Nakon kraće pauze red je došao na bend Fried Brains. To je prilično friški pulski bend koji postoji tek godinu dana i ovo im je bio prvi nastup pred zagrebačkom publikom. Od njih smo večeras dobili dvadesetak minuta hardcore punk zvuka inspiriranog zvukom rane faze bendova kao što su R.K.L., NOFX i Circle Jerks, brzo, kratko i jasno, energičan i dobar nastup.

I za kraj nam je ostao bend Proslov. Ovaj bend iz Županje postoji par godina i za sada imaju jedno izdanje pod imenom “Provincija“, zadnji puta smo ih imali priliku gledati prije nešto više od dva mjeseca kada su svirali na Zagreb Tribesu.

Oni su nam večeras priuštili četrdesetak minuta metal crust hardcore zvuka, prilično moćan i kvalitetan nastup.

Joža

https://www.facebook.com/friedbrainband/

https://www.facebook.com/accidentpunk/

https://www.facebook.com/proslovzupanja/

Leave a Reply