P.L.F., Aligrindtor i Nailed In u Močvari

Ove srijede, 5. prosinca, bili smo u Močvari gdje nam je Nasty Events organizirao koncert bendova P.L.F., Aligrindtor i Nailed In.

Video zapis s koncerta.

Oko deset sati večer je otvorio bend Nailed In. Od ovog zagrebačkog benda smo već uobičajeno dobili petnaestak minuta prilično furioznog hardcore zvuka, brzo, kratko i jasno, žestok i obećavajući početak večeri.

Ubrzo nakon Nailed In-a red je došao na Aligrindtor. Ovaj zagrebački bend postoji oko dvije godine i što se tiče izdavanja materijala prilično su aktivni, tako su u tom relativno kratkom razdoblju izdali čak šest izdanja, a zadnje od njih je split album s još devet bendova. U međuvremenu je došlo do promjene u članstvu benda, tako da sad ovaj “drum & bass“ dvojac ima novog bubnjara. Ove večeri su nam priuštili petnaestak minuta mincecore grindcore buke, brzo, moćno, kratko, najkraće, idealna uvertira za nastup benda P.L.F.

Oko pola dvanaest ispred nas izlazi i bend P.L.F.. Pretty Little Flower ili Pulverizing Lethal Force je bend iz Houstona koji je nastao prije skoro dvadeset godina, iza sebe imaju brdo materijala, preko dvadeset izdanja, a na ovu turneju su krenuli nakon što su izdali zadnje od njih pod imenom “ Jackhammering Deathblow Of Nightmarish Trepidation“.

P.L.F. je dvočlana mašina koja melje sve pred sobom, krase ih pjesme koje u prosjeku traju oko jedne minute, tako da smo ove večeri za vrijeme njihovog polusatnog nastupa dobili nešto više od dvadeset oldschool grindecore pjesama, peglanje na najjaće, krv nam još uvijek curi iz ušiju, respekt.

Joža

https://www.facebook.com/aligrindtor/

https://www.facebook.com/PLF-175466989192244/

https://www.facebook.com/nailedin/

Leave a Reply