Kod Svemira doma – Video live izvedbe nove pjesme “Ništa”

Zagrebački bend Svemir odlučio je predstaviti novi materijal s dolazećeg, četvrtog albuma, na poseban način: vraćajući pjesme u okruženje u kojem i nastaju, u intimnu i opuštenu atmosferu vlastitog doma. Učinili su to na maloj privatnoj svirci u kući jednog od članova, pred publikom prijatelja, u aranžmanima za koje nije potrebno više od malo prostora u dnevnoj sobi i njihovih instrumenata.

Cijeli koncert, odsviran djelomično u sobi a djelomično u vrtu kuće, snimljen je i audio i video, te ćete u filingu da ste bili kod Svemira doma moći uživati uskoro, a do tada – kako to izgleda kad bend svira u vrtu bez razglasa a snimatelj radi s miksetom pored sudopera, možete pogledati na njihovom youtube kanalu:

Video su snimali Doringo i Marina Uzelac, režija i montaža Marina Uzelac, audio snimanje i mix Dimitrij Petrović (studio Radost).

Sljedeći koncert Svemira biti će 29.11.2018 u zagrebačkom klubu Sax, i tom će prilikom bend predstaviti i ostatak novog materijala: https://www.facebook.com/events/507307243008272/

Snimanje studijske verzije albuma je također pri kraju i bend najavljuje novi album za početak sljedeće godine.

Leave a Reply