The Stevenson Ranch Davidians u Močvari

Ovog ponedjeljka, 29. listopada, bili smo u Močvari gdje se u organizaciji Raw Syndicatea održao koncert benda The Stevenson Ranch Davidians.

Video zapis s koncerta.

 

Bend The Stevenson Ranch Davidians oformljen je 2003. u Los Angelesu od strane Dwaynea Seagravesa, od 2005. do prošle godine izdali su jedan EP i tri dugosvirajuća albuma, a na ovoj europskoj turneji na kojoj su premijerno posjetili i Zagreb promoviraju zadnji od njih pod imenom “Amerikana“.

Nešto prije deset sati, u maloj prostoriji, ispred Močvarinog šanka pedesetak posjetitelja zauzima svoja mjesta i The Stevenson Ranch Davidians započinju sa svojim nastupom. Na svoj premijerni nastup u Zagreb došli su kao četverac i predstavili su se sa setom koji je trajao nešto manje od sat vremena.

Proveli su nas kroz razne faze svog stvaralaštva, pa smo tako od njih dobili fini spoj folk rocka, sanjive neo-psihodelije i americane. Po povicima odobravanja moglo se zaključiti da se publici poprilično svidio njihov nastup, a i oni sami su bili zadovoljni atmosferom u klubu, pa smo tako za kraj dobili i jedan bis. Sve u svemu, skroz solidan koncertni ponedjeljak u ugodnom ambijentu Močvare.  

Joža

https://www.facebook.com/stevensonranchdavidians/

Leave a Reply