Sect Mark i Midnight Climax u Beku

Ovaj četvrtak, 30. kolovoza, bio sam u Bek-u gdje je ekipa iz Štreber Booking-a organizirala koncert bendova Sect Mark i Midnight Climax.

Video zapis s koncerta.

 

Nakon duže ljetne pauze vratio sam se malo u Zagreb i taman me je dočekao punk gig. U Bek sam stigao nešto poslije 22 h, popilo se pokoje piće i oko pola dvanaest red je došao na prvi bend večeri, a to je domaći Midnight Climax. Kao što sam već napisao zadnji put nedavno im je izašao prvi službeni album, a ove večeri su nam još jednom pokazali kako deru hardcore punk, a da se ne bi zadržali samo na svojim stvarima u svoj su set ubacili i obrade bendova Agent Orange, Minor Threat i Negative Approach, uglavnom, bila je to prilično nabrijana svirka, a vraga mi i publika.

Nakon kraće pauze red je došao na talijanski bend Sect Mark. Ovo je prilično friški bend iz Rima, za sada imaju samo dva izdanja. Kod njih se brije na prilično sirov i bučan hardcore punk zvuk, pa je tako publika željna žestokog punk zvuka došla na svoje. *Za vrijeme njihovog nastupa nastao je opći krš i lom, čak možda i pretjeran za prostor koji ima dosta zajebane betonske stupove, pa je tako pala i prva žrtva koja je odvalila nosom u isti. Ili će ekipa morati malo pripaziti ili neka se za prvu oblože spužvom ili nečim još boljim od toga da ne bi opet bilo krvi do koljena.

Sve u svemu, još jedan odličan gig u organizaciji Štreber Bookinga i Bek-a.

Joža

https://www.facebook.com/midnightclimaxhc/

https://sectmark.bandcamp.com/album/european-tour-tape-2018

*Unesrećena nije odvalila u stup, nego je pala drito na glavu na pod.

Leave a Reply