No No Instigator – izašao prvi album

Album je sniman i miksan po raznoraznim zagrebačkim diy zakutcima, a zadnji dašak koji je sve te kaotične snimke iole ujednačio i doveo u red jest studio Kramasonik.

Album se može poslušati i besplatno skinuti na sljedećem linku: https://nonoinstigator.bandcamp.com/album/dark-is-not-what-irks-me-deep-inside-the-realm, kao i dosadašnja bendovska izdanja.

No No Instigator je zagrebačka post-punk/alternative rock trojka koja okuplja neka poznata lica s domaće underground scene (Seven Mouldy Figs, Šlagvort na kraju, Ljeto u Bitoli…). Postoje od 2016. godine i do sada su odsvirali 50-ak koncerata u desetak država (Slovenija, Srbija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Bugarska…). Iza sebe imaju jedan DIY EP. Pjesme su im na engleskom i hrvatskom jeziku, a u svirci se, osim klasične postave bas, bubanj, gitara, ponekad koriste i ritam mašinom. Zvučno podsjećaju na staru gardu post-punk bendova s kraja 70-ih i početka 80-ih godina (Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Paraf, Dobri Isak…). Mračno, plesno, pomalo punky, pomalo popish.

Facebook: https://www.facebook.com/NoNoInstigator/

Leave a Reply