Izložba Pero Zloba i Tinu Ninu u Beku

Ovog petka, 1. lipnja, bili smo u Beku na izložbi “Pero Zloba i Tinu NinuTrashwillsmash kolektiva.

“Pero Zloba je naziv zločinačkog udruženja utemeljenog u Zagrebu u 21. vijeku pod tajnim imenom Tinu Ninu (u prijevodu: dupla dvocijevka). Predstavlja relativno labavo organiziran savez bandi kriminalaca koje dijele sličnu strukturu i kodeks ponašanja čiji je jedan od ključnih elemenata omserta ili “zakon smutnje”.

U ovom nastavku, pravednik Pero Zloba (Tinu Ninu) napušta život ratnika jer biva prodan u roblje i poslan da vrti kolo jednog ogromnog kotača. Otet od strane četveročlane grupe od kojih svaki ima sposobnost da uskoči u specijalno odijelo i tako zaštiti svoji identitet te dobije više snage, Pero je pokleknuo. Erupciji pravde koja je zatrpala Peru prethodili su brojni potresi od kojih je najrazorniji bio onaj 2015. godine, sedam godina prije katastrofalnog poraza.
Pero je zatrpan, voda ne teče, kotač se zaustavio. Hoće li Pero uspjeti riješiti ovaj problem? U pomoć mu dolaze i ostali zločinci, no ni svi oni skupa nisu dovoljno jaki da oslobode Peru i riješe problem. Možda im je potrebna vaša pomoć? Ili pomoć moćne prirode?”

After od izložbe se održao u Amedici.

 

photos by Joža

https://www.facebook.com/trashwillsmash/

Leave a Reply