Hipbone Slim One Man Band u Vintage Gardenu!

Ove nedjelje, 17. lipnja, u vrtu Vintage Industrial Bar-a iliti u Vintage Gardenu održan je DORF warm up uz projekciju dokumentarnog filma WE’RE LOUD 2016 – Ten Slovenly Days in Greece i koncert Hipbone Slim One Man Band-a.

Video zapis s koncerta.

 

Dobar dio dana proveo sam na savskom nasipu pored Močvare na Potpikniku #4, tako da sam propustio dokumentarac kojeg je napravio Enrico Stocco (Wasted Pido) o drugom izdanju festivala We’re Loud, u organizaciji kultne Slovenly Recordings etikete, a malo je falilo da propustim i nastup Hipbone Slim One Man Banda “Hipbone Slim / Sir Bald je legenda rock’n’roll, rhythm’n’blues, garage rock, surf i ska scene, a objavio je preko 30 (!!) albuma s bandovima koje je sam pokrenuo, kao što su Hipbone Slim and the Kneetremblers, Sir Bald Diddley and Right Honourable Bigwig/Ripcurls, The Nine Ton Peanut Smugglers, a surađivao je i snimao s bendovima i članovima Milkshakes, 5678s, Mummies, Phantom Surfers, Big Boss Man, Holly Golightly, Ike Turner’s Kings of Rhythm and Supergrass…“.

Ali, ali, ali to se nije dogodilo, ipak sam uhvatio zadnjih petnaestak minuta nastupa, pa sam zabilježio kamerom dio atmosfere, uživajte!

Joža

https://www.facebook.com/Hipbone-Slim-One-Man-Band-1929103527367027/

Leave a Reply