Cirkobalkana – Prvomajski cirkus piknik i otvorena pozornica

U subotu, 28. travnja otvorena su vrata Cirkobalkana šatora i šesti po redu Cirkobalkana festival. Ovog utorka, 1. svibnja, posjetili smo mjesto zločina.

Video zapis.

 

Od prijepodnevnih sati pa sve do 20 sati mogli ste prisustvovati radionicama parkoura, hoopa, slacklinea i acro yoge, održao se i buvljak pod imenom Cirk’ Boutique, a da ne ostanete gladnih usta pobrinuli su se pizza majstori iz Cheap Bordello Pizzeria tima, a da vam ušesa ne ostanu žedna pobrinuli su se DJ Miron Milić i DJ Jahvo.

U 20 sati red je došao na Open Stage iliti Otvorenu pozornicu. “Open Stage je petu godinu za redom vrlo važan dio projekta CIRKOBALKANA, večer u sklopu koje svatko tko se nalazi u cirkuskoj izvedbi, izvedbi uopće, može pred publikom prezentirati svoj umjetnički uradak; točku, crticu, obmanu, izvedbeni pokušaj, improvizaciju, salto mortale, piromanski ili pirotehnički pothvat, skeč, geg, trik, umjetnički grč I ostale izvedbene dosjetke.”

 

Šesta po redu Cirkobalkana traje sve do 12. svibnja, pa dođite i posjetite ovaj cirkus dok je još u gradu, program možete pročitati ovdje:  http://cirkobalkana.org/hr/

Joža

https://www.facebook.com/cirkobalkana/

Leave a Reply