Najava novog singla i koncerta Denisa Kataneca

Denis Katanec je autor iz Zagreba, ujedno i pokretač bendova Felon, Denis Katanec Okanagan LTD i Klinika DK. Iza sebe ima album “Jasao, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III”, “Sve moje Laurie” sa bendom DKOkanaganLTD, solo album “Pejotl” te „Nikta Zorja“. Sva izdanja redom završavaju na visokim pozicijama svih relevantnih portala u regiji.

Dok je Klinika u procesu ostvarivanja novog albuma, skupila se jedna divna ekipa i od jedne ideje, u live izvedbi, kao improvizacija, nastala je Mala Snaga II.

Pjesma Mala Snaga II nastala je kao nastavak priče na Malu snagu, riječkog benda Marinada. Na pjesmi se Denisu pridružuju Vedran Peternel i Pavle Bojanić, a snimana je u live izvedbi i nastala kao improvizacija…Kasnije se pridružuje i Višeslav Laboš koji nam donosi još malo zvjezdane prašine. 

Glazba – Denis Katanec/Marinada 
Stihovi – Denis Katanec/Marinada 
Denis Katanec: Vokal i gitara 
Pavle Bojanić: Bas gitara i efekti 
Vedran Peternel: Buka i zvukovi 
Višeslav Laboš: Udaraljke 

Snimka, miks i produkcija: Vedran Peternel 
Mastering: Višeslav Laboš 

Video: Dario Bukovski 
Editing: Marina Uzelac 

Denis Katanec – Mala Snaga II

 

Najava konceta Denisa Kataneca u Vinylu:

Denis će na ovom koncertu podsjetiti na pjesme s “Nikte Zorje“, ali predstaviti i one s novog albuma Klinike DK, koji je trenutno u procesu snimanja. Osim za Kliniku, skuhao je i neke nove pjesme od kojih jedna, “Mala snaga 2”, uskoro izlazi kao singl praćen spotom. 

Denisove pjesme najbolji su poziv na ovaj koncert, pogotovo obećanje novih, još neodsviranih uživo, koje na svojoj premijeri rijetko ostavljaju prostora emotivnom miru publike.

Ulaz: 25 kn
(sav prihod od ulaznica ide izvođačima)

EVENTnaFB
https://www.facebook.com/events/421415484967628/

 

FB:
https://www.facebook.com/katanecofficial/?fref=ts 

BANDCAMP:
https://deniskatanec.bandcamp.com/

Leave a Reply