Vole, Ghettoblaster, Disbaja i Left To Starve u Reciklaonici

Ovog utorka, 6. veljače, bili smo u Reci:Klaonici na koncertu bendova Left To Starve, Disbaja, Vole i Ghettoblaster.

Video zapis s koncerta.

 

Oko pola jedanaest, u prostoru ispred šanka, prvi su zasvirali Karlovčani Left To Starve. Zbog tehničkih problema trebalo im je nešto duže vremena da krenu sa svirkom, al kad se mašina zvana Left To Starve upogonila, sporim, al razarajućim hardcore sludge zvukom otpuhala je sve prisutne.

Nakon njih došao je red na bend Disbaja. A što reći, koju posluku porati, pošto ih gledam već po „stoti“ put nemam više ideje što da napišem nego da dečki i dalje deru d-beat po mjeri svakog metal punk baje, rade to baš kako treba.

Na red je došao i češki bend Vole. Do početka njihovog nastupa okupljeno društvance se raspojasalo, rekli smo si kurva i ty vole u više navrata i zabava je mogla započet. Ovaj četveročlani bend brije na prljavi hardcore punk zvuk ispunjen delay efektima na najjače i taj zvuk uživo melje sve pred sobom. Od njih smo dobili dvadesetak minuta teškog rasula, nabrijan i moćan bend.

I za kraj nam je ostao još jedan bend iz Češke, a to je Ghettoblaster. Njihov muzički izričaj za razliku od ostalih bendova koji su nastupali ove večeri ide više u hip-hop smjeru sa zajebanom electro/rave pozadinom, dva vokala i matrice.

Pošto je između kraja nastupa benda Vole i početka Ghettoblastera bila poduža pauza dobar dio publike se pokupio doma, pa je tako za vrijeme njihovog nastupa u prvim redovima uglavnom divljala ekipa iz benda Vole, te pokoji domaći posjetitelj. Sve u svemu, skroz solidna zabava, ty vole.

Joža

https://softskins.bandcamp.com/

https://stoned-to-death.bandcamp.com/album/ghettoblaster-v0nt

https://www.facebook.com/lefttostarve/

https://www.facebook.com/disbaja/

Leave a Reply