Prakopa, Nailed In, Mališa Bahat i U.B.T. u Reci:Klaonici

Ovaj vikend, 15. i 16. veljače, Reci:Klaonica je proslavila svoj sedmi rođendan.

Video zapis s koncerta.

 

Kao što to biva u Reci:Klaonici kada se slavi rođendan organizirano je bilo više događaja, pa ste tako u petak mogli prisustvovati projekcijama aktivističkih filmova, vegan večeri, te slušaoni, a za subotu je uz klopu i koktele bio predviđen koncert bendova Mališa Bahat, Nailed In, Prakopa i U.B.T., te slušaona za koju su bili zaduženi dj-i Alex Sa Sirom, Goldo i Sead. Nešto poslije jedanaest sati prvi nastupa zagrebačko/čakovečki bend U.B.T. i kao što smo mogli očekivati od njih smo dobili petnaest minutni krš i lom, sirovi hardcore punk u punoj snazi.

Nakon U.B.T.-a red je došao na koprivničko/varaždinski bend Mališa Bahat. Hrvatski predstavnici francuske škole screamo zvuka ove večeri su isporučili oko pola sata nabrijanog i emocijama ispunjenog zvuka.

Pošto su Talijani Storm{o} u zadnji čas, iz ne znam točno kojeg razloga, otkazali svoj nastup umjesto njih je uletio bend Nailed In. Oni su odradili još jedan prilično moćan nastup, te su nam predstavili neke od novih pjesama koje bi uskoro trebale ugledati svjetlo dana.

I za kraj koncertnog dijela večeri ostao nam je beogradski metal crust bend Prakopa. Između Prakope i Nailed In-a bila je prilično duga pauza, pa se jedan dio publike do početka njihovog nastupa (koji je počeo tek oko pola tri) pokupio doma, ali je ostatak prisutnih dao sve od sebe i divljao do samog kraja njihove svirke, poga, crowdsurfinga i padanja po podu nije nedostajalo, sve u svemu, momci su imali prilično žestok nastup.

A za one kojima je ostalo još energije Trio Fantastikus (Alex, Goldo i Sead) nam je priredio džumbus raznoraznih muzičkih stilova, tombolu i pinjatu, te su nas zabavljali svojim glazbenim izborom do ranojutarnjih sati. Reci:Klaonici čestitamo rođendan i želimo još mnogo ovakvih zabava.

Joža   

https://www.facebook.com/malisabahatscreamo/

https://www.facebook.com/anarchoprakopa/?ref=br_rs

https://www.facebook.com/nailedin/

https://ubtnoise.bandcamp.com/

Leave a Reply