AmpliFyah Music predstavlja ANJA G & DR.OBI “Bang!Bang!” & “Raggamuffin” AM#001

AmpliFyah Music 5. veljače 2018. donosi EP od Anje G & Dr.obija s dva singla “Bang!Bang!” i “Raggamuffin” s pripadajućim dub verzijama.

Za produkciju, miks i master zadužen je Dr. obi, član Bamwisea i poznati hrvatski inženjer zvuka. Tekst potpisuje Anja G, mlada i nadolazeća pjevačica iz Zagreba. Nadahnuće za “Bang!Bang!” i “Raggamuffin” dolazi iz društvene, političke i ekonomske situacije, ali i iz svakodnevnih događaja u životu. Ovaj EP pokazuje koliko je svestrana njihova glazba koja istražuje različite stilove reggaea; od rootsa do digitalnog.

Dr.obi započeo je svoje glazbeno putovanje u ljeto 2005. u Zagrebu sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Soundom. Od 2005. godine član je najutjecajnijih lokalnih dub i reggae projekata. Svoje zvučno inženjerstvo izučio je kroz rad u Digitron Sound Systemu, a sada radi kao inženjer zvuka za mnoge bendove iz Hrvatske kao i za Pozitivan Ritam, te se potpisuje kao glavni tehničar za Seasplash Festival. Početkom 2017. počeo je stvarati svoju glazbu u suradnji s Anjom G.
Anja G je mlada i nadolazeća pjevačica iz Zagreba koja je 2017. godine izdala svoj prvi singl “The Meaning” također s Dr.obijem. Godine 2017. nastupila je na većini važnih reggae i dub događanja u Hrvatskoj i regiji (Seasplash Festival, Dub Lab, Love & Rage (Italija) i mnoge lokalne klupske večeri u Zagrebu). Njen prvi službeni EP s dvije pjesme (“Bang!Bang!” i “Raggamuffin”) izlazi na AmpliFyah Music u veljači 2018. godine.

Preslušaj i kupi EP: Bandcamp & Soundcloud.
Za vizualni identitet EP-a je odgovoran Marko Pinjuh illustrations.
Prati AmpliFyah Music na Instagramu & Facebook

Leave a Reply