Reverend Beat-Man i Gunman & The Holy Ghost u Bassy klubu u Berlinu

Ove subote, 20. siječnja, svratili smo na kratko u Bassy Club ne bi li prisustvovali Reverend Beat-Man-ovoj misi.

 

Video zapis s koncerta.

 

Bassy Club se nalazi u Mitteu (kvartu u Berlinu) i tamo se odvijaju večeri pod imenom The Hoochie Koo. To je niz događaja inspiriran stilom rane ere rock’n’roll-a koje organizira Don Rogall. Najčešće se na dva plesna podija izmjenjuju bendovi, a večer je dodatno začinjena burleskom, nastupima go go plesačica i raznim sound sistemima. Ove večeri je glavna zvijezda bio Reverend Beat-Man, švicarac koji stoji iza Voodoo Rhythm Records-a, pjevač je i u bendu The Monsters i naravno iza sebe ima čitav niz drugih projekata, a pošto još uvijek nismo imali tu sreću da posjeti Hrvatsku iskoristili smo ovu priliku da ga pogledamo uživo. I da ne mudrujem previše, ispunio je sva moja očekivanja, od velečasnog smo dobili nešto više od sat vremena beskompromisnog one-man band blues trash zvuka i naravno bis. Pokazao se kao pravi ‘šoumen’ i karizmatik koji punim plućima živi primitivni rock’n’roll. Neopisivo mi je drago da sam bio prisutan na ovoj misi, hodočašće se itekako isplatilo, haleluja……….I See The Light.

Nakon Reverend Beat-Mana za muziku je bio zadužen Don Rogall, a vrlo brzo nakon kratke pauze na drugom podiju zasvirali su Gunman & The Holy Ghost.

 

Od njih smo vidjeli samo jednu pjesmu, jer smo morali bježati na događaj gdje su nam nastupali prijatelji povodom rođendanske proslave našeg dragog prijatelja i domaćina Marka.

 

Joža  

 

https://www.facebook.com/reverendbeatmanofficial/

https://www.facebook.com/Gunman-and-The-Holy-Ghost-264518563625064/

https://www.facebook.com/HoochieKooBerlin/

Leave a Reply