Grind Punk Hell uz bendove Dickless Tracy, Eruption, Liv i Krlju

Ovog petka, 1. prosinca, u Attacku se održala još jedna Grind Punk Hell večer, ovoga puta svirali su Dickless Tracy, Krlja, Liv i Eruption.

Video zapis s koncerta.

 

Oko jedanaest sati na pozornicu je izašao zagrebački grind crust metal punk bend Krlja. Njih već poduže vremena nismo vidjeli, slabo su nešto koncertno aktivni u posljednje vrijeme, ali i dalje kad odluče zasvirati melju sve pred sobom. Ove večeri su nam se predstavili s podosta novih stvari, jedino šteta što su baš prvi bili na repertoaru, pa se za vrijeme njihovog nastupa ekipa tek počela pomalo okupljati u klubu, a jebiga, neko mora i otvoriti večer.

Nakon njih pozornicu zauzima zagrebački bend Liv. Od sva četiri benda ove večeri oni očito imaju najveću fan bazu, pa je njihov old school thrash metal zvuk polučio najbolju atmosferu ove večeri, manje-više neprekidan mosh i pogo začinjen pokojim stage dive-om. Nakon njihovog nastupa nažalost ni Eruptionu, a ni bendu Dickless Tracy nije pošlo za rukom da im publika divlja većinu nastupa.

Došao je red na prvi slovenski bend ove večeri, a to je Eruption. Oni s bendom Liv dijele old school thrash metal estetiku. Ove večeri nam je ova petorka kroz nešto više od četrdeset i pet minuta žestoke svirke uz svoje stare stvari predstavila i svoj posljednji album pod imenom “Cloaks of Oblivion“.

I za kraj nam je ostao slovenski bend Dickless Tracy. Njih sam imao priliku gledati u više navrata tijekom njihove dvadesetgodišnje karijere, mislim da sam ih prvi puta gledao ’97 u njihovom rodnom gradu Brežicama kada su bili predgrupa bendu Ratos De Porao (koji tada na kraju nije niti došao, ali to je već neka druga priča) i ako se ne varam to im je bio jedan od prvih koncerata. U međuvremenu su stasali u opaku death grind mašinu i zvuče poprilično moćno, al pošto im je gig večeras počeo tek oko dva, jedan dio publike se već skupio doma, a ostatak je manje-više bio već poprilično ubijen i nastup im je prošao u prilično mirnoj atmosferi, a jebiga, neko je morao i zatvoriti večer :P.

Sve u svemu, i ove večeri smo se skroz dobro proveli, Grind Punk Hell jaše dalje.

Joža

https://www.facebook.com/EruptionMetal/

https://www.facebook.com/Krlja-185826858163849/

https://www.facebook.com/livspeedmetal/

https://www.facebook.com/dicklesstracygrind/

Leave a Reply