Indiegogo kampanja za domaći kratki horor film “Terrifying Story”

POMOZI I POSTANI DIO KRATKOG HOROR FILMA

20-godišnji Osječanin Filip Čižić, pokrenuo je Crowdfunding kampanju u kojoj prikuplja sredstva za originalni kratki horor film naziva “Terrifying Story”.

Filip, inače vlasnik hrvatske web stranice (hororsvijet.com) posvećene horor filmovima i serijama, ove je godine već režirao jedan trominutni kratki horor film “On the Wall”. Film je snimljen s nula proračuna, a bit će dostupan online početkom sljedeće godine.

Ovoga puta Filip želi napraviti jedan od najšokantnijih i najoriginalnijih kratkih filmova na našim prostorima i šire, ali to će biti moguće samo uz vašu pomoć.

Pokrenuo je crowdfunding kampanju čiji je primarni cilj prikupiti 16.000$, ali potrebna je barem polovica tog iznosa. Filip je već razgovarao s par većih produkcijskih kuća u Hrvatskoj, interes za projekt postoji, a ako se prikupi traženi iznos ili njegova polovica, film će biti produciran u jednoj od njih, a koja će to biti ovisi o budžetu.

Filip obećava zastrašujuć i teško zaboravljiv završetak, jezivu atmosferu i napetost koja će prevladavati od samoga početka do kraja, te vjeruje da će svi ljubitelji horor žanra voljeti taj film.

U kampanji možete donirati od 1 ili 2 $ pa do 500 $ za kojih dobijete vaše ime upisano na špici filma kao izvršni producent. Ovisno o donaciji, možete dobiti i razne druge stvari poput originalnog scenarija.

Sve detalje možete pogledati u kampanji. Link: http://bit.ly/2B9wU8q

Ako ste ikada željeli biti dio nekoga filma, sada imate priliku. Svaki doprinos je dobrodošao, a pomoći možete, osim financijski, i tako da podijelite kampanju na društvenim mrežama.

Leave a Reply