Druženje s My Buddy Moose u Dallas music shop Rijeka

Riječki kauboji i miljenici domaće i regionalne underground scene My Buddy Moose gosti su Dallas music shopa u Rijeci,u utorak, 28.11.od 12h.

Ovom prilikom My Buddy Moose predstaviti će svoj novi album pod nazivom „IV“.

Osim članova benda posebni gosti na promociji su; Vlado Simcich Vava te autorski dvojac, zaslužan za vizualno riješenje albuma, Enver Krivac i Dobriša Radovanović.

„IV“ izdan ove godine za matičnu kuću Dancing bear (na CD i LP formatu), još jedna je nadogradnja u karijeri ali i prati  dosljednosti benda od samih početaka.Najavni m singlovima „My People“, „The Second Best“ i „Terrible Place“ kao i akutalnim „Letters from the past“ kritika neostaje ravnodušna ocjenivši novi album odličnim! Producirali su ga članovi benda uz koproducentsku pomoć američkog snimatelja i glazbenika Matthewa Emersona Browna koji je album miksao i riječkog snimatelja i glazbenika Mateja Zeca u čijem je studiju G.IS. na Kastvu materijal sniman.

Podsjetimo, riječka koncertna promocija albuma „IV“ održati će se u subotu, 2.12. u OKC Palach.Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00kn dostupne u sustavu Entrio i u Dallas music shop Rijeka, a na ulazu cijena se penje na 60,00kn

 

Vidimo se!

Leave a Reply