Brain Production izbacio novi album!

Nezgodni rokeri s otoka Krka Brain Production izbacili su svoj drugi album pod nazivom „Valovi o stijenu“. On je nasljednik njihova prvijenca „Osam“ iz 2013. godine i donosi 10 novih pjesama u koje je utkana šarolikost glazbenog izričaja, povezanih s iskustvom i pažljivim aranžerskim radom.

 

Link za album: https://soundcloud.com/brain-production/sets/valovi-o-stijenu-album

Youtube plejlista albuma: http://bit.ly/2zKNuM9

Album je snimio, miksao i masterirao Dražen Gavrilović Gara u Pod.room studiju u Zagrebu. Za grafički dizajn i vizualni identitet zaslužen je Mario Depicolozuane koji je ujedno i redatelj njihovog najnovijeg spota „Valovi o stijenu“.  Na pjesmi „Amnezija saksofon je snimio Ivan Kovačić Kova (Jinx, Leut Magnetik, Mlat…). Sve tekstove napisao je Teo Marević, osim „Lako zaboravljam“ koju je napisao s bratom Ninom.

 

„Album, iako blago pozitivniji od prethodnog, uglavnom govori o krajnostima osjećaja, stanja duha, međusobnog odnosa, ali i o političkoj, intelektualnoj i moralnoj septičkoj jami, te je svojevrstan krik razuma zatrpanog u svim ljudskim izdrkotinama, govnima i jadu koje ovo vrijeme donosi pred mladu osobu željnu promijene“, rekao je o albumu basist, prateći vokal i tektopisac Teo Marević.

 

Link za spot „Valovi o stijenu“: https://www.youtube.com/watch?v=EetVl2Ki71I

Leave a Reply