Raj za ljubitelje plesne klupske glazbe!

Prvi Hrvatski sajam vinyla specijaliziran za plesnu klupsku glazbu u sklopu

3.Hrvatske funk konferencije

Zagreb, 27.listopada – U sklopu 3.Hrvatske funk konferencije 4.11. u klubu Boogaloo održat će se prvi Hrvatski sajam vinyla specijaliziran za plesnu klupsku glazbu.

Sajam okuplja renomirane Hrvatske i slovenačke second hand dućane gramofonskih ploča, DJ-eve sa svojim kolekcijama kao i nezavisne Hrvatske diskografske kuće koje se bave izdavaštvom plesne klupske glazbe.

Specijalno za ovu priliku sudionici sajma izlagat će gramofonske ploče koje na sebi nose isključivo plesne ritmove bez ograničenja u žanru i perioda u kojem je glazba nastala.

Posjetioci sajma mogu očekivati široku paletu žanrova i sub žanrova plesne glazbe: blues, jazz, soul, funk, disko, hip hop, breaks, reggae, dub, dancehall, latino, bossa nova, library, soundtracks, house, techno , electro, balearic,etc.

Sajam je namijenjen ne samo za Dj-eve i kolekcionare gramofonskih ploča već i za ljubitelje plesne klupske glazbe i sve one koji, osim redovitih odlaska u klubove, žele bliže upoznati DJ kulturu ili nekog od Dj-eva koji će se tamo naći.

Renomirani Hrvatski second hand dućani vinyla koji će izlagati na sajmu su: Free bird, Roxy, Woodstock, Dobar zvuk, Bon ton, Gramofonoteka.

Na sajmu sa svojim izdanjima pojavit će se i neke od hrvatskih nezavisnih izdavača plesne klupske glazbe: PDV, Burek, Imogen.

Ponudu vinyla upotpuniće i DJ-evi Hrvatske funk delegacije kao i mnogi drugi DJ-evi kolekcionari.

Sajam će se održati 4.11. u klubu Boogaloo od 14h do 21h. Ulaz na sajam je besplatan.

Tijekom sajma posjetioci će moći kupiti ulaznice po cijeni od 40Kn za party 3. Hrvatske funk konferenciju što je dobra prilika osigurati mjesto na plesnom podiju s obzirom na tradicionalno veliki interes.

Više informacija o 3. Hrvatskoj funk konferenciji možete pronaći na sljedećem linku: http://bit.ly/2gmANlG

Leave a Reply