Izašao je Letargov prvi dugosvirajući album Tibor

Ovim putem Vas obavještavamo da je glazbenik Letarg (Bruno Antolić) sa svojom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk, Rajnard Hraščanec) danas izbacio prvi dugosvirajući album „Tibor“ na Letargovom bandcamp profilu. Naime, album se može skinuti u digitalnom obliku besplatno unosom nule (0) u rubriku „buy now“ ili uz dobrovoljan prilog.

– „Tibor“ označava Letargovu prvu glazbenu fazu od 2014. do 2017. godine. Dakle, sadrži sve do sada objavljene pjesme iz prijašnjih EP-ja i dvije nove – napominje Bruno Antolić.

Valja napomenuti da su sve pjesme unutar „Tibora“ osvježene novim mixom i masterom koji je rađen u Londonu u studiju „Dr. Mix“. Isto tako, podsjećamo da se album najavljivao s dva video spota za pjesmu „Rebra“ te „Paravan“.

Za album, Letarg kaže da provlači stari, reski i sirovi zvuk kroz moderno skladane pjesme koje krase melodični pop rock aranžmani koji koketiraju s post punk energijom.

Naime, Letarg će zajedno s ekipom promovirati „Tibora“ 3. studenog 2017. godine u Tvornici Kulture u Zagrebu kao podrška koncertu benda Artan Lili, a 2. prosinca 2017. godine u Koprivnici.

– Jako sam sretan što ćemo promovirati album, koji označava naše prvo razdoblje, s bendom Artan Lili s kojima smo svirali naš prvi koncert ikad. Lijepa fora za zaokružiti cijelu priču – objašnjava Bruno Antolić.

Letarg facebook:

https://www.facebook.com/LetargParavan/

 

Letarg bandcamp:

https://letargcroatia.bandcamp.com

 

Video spot „Paravan“:

https://youtu.be/kJNz2GfEzds

 

Video spot „Rebra“:

https://youtu.be/BClgVGbIUrQ

Leave a Reply