ČudNoReĐe objavilo novi album!

Nakon prvijenca „Dno je sve rjeđe“ izdanog prošle godine, zagrebačka grupa ČudNoReĐe objavila je svoje drugo dugosvirajuće ostvarenje pod nazivom „Kompakt diskutabilno“. Uradak sadrži 7 pjesama od kojih je većina već poznata redovitoj publici na njihovim koncertima. Specifičnom stilskom eklekticizmu ČudNoReĐe je na ovom uratku, uz već otprije njegovane rock/punk, pop i šansonjerske elemente dodalo dijelove na kojima se frontman benda Ognjen okušao i u repanju.

Tematika tekstova je ležernijeg i veselijeg karaktera nego na prethodnom albumu. Osim pjesama o pozitivnom promišljanju suvremene svakodnevice („Idemo bliže“), neobičnom načinu prometovanja biciklom („Karakter stalan“), parodiranju dječjih pjesama za ideološki odgoj („Direktna djeco akcija“), razmiricama oko playliste na kućnom tulumu („YouTube Party“) i ovisnosti o Facebook lajkovima („Bez lajkova“),  album sadrži i numere o euforičnom ludovanju na ljetnom festivalu („Ferragosto“) te radovanju skorašnjem odlasku na more („Zaboravit ću da sam u kurcu“) koje će vam zasigurno predstavljati prigodan soundtrack za nadolazeće ljetne dane.

Produkciju albuma potpisuje muzičar (https://www.facebook.com/doringo.music/) , producent, filmadžija (https://www.facebook.com/doringo.videography/)  i fotograf (https://www.facebook.com/doringo.photography/) Dinko „Doringo“ Čvorić, a omot je izradio animator i crtač stripova Marko Dješka (https://www.facebook.com/markodjeskaart/) .

„Kompakt diskutabilno“ možete besplatno skinuti, ali i dobrovoljno donirati željeni iznos na sljedećem Bandcamp linku:

https://cudnoredje.bandcamp.com/album/kompakt-diskutabilno

Podsjećamo vas da ne zaboravite doći na live promociju albuma 01.06. u Vinyl, koja je ujedno i proslava 7. rođendana benda: https://www.facebook.com/events/280339999091719/. Tamo će se ČudNoReĐu pridružiti i gostujući bendovi Spleen G i S kim ja radim. Na koncertu će biti puštena u prodaju i ograničena količina albuma na CD-u svakom džepu pristupačnom za cijenu koju si sam odredi.

Leave a Reply