Nailed In, Mališa Bahat i Wild Forms u Attacku

Ovog četvrtka, 13. travnja, bili smo u Atttacku na koncertu bendova Wild Forms, Mališa Bahat i Nailed In.

Video zapis s koncerta.

 

Ovaj koncert u klubu Attack zamišljen je kao prva stanica na europskoj turneji bendova Mališa Bahat i Nailed In, a kao goste su ove večeri pozvali prijateljski im bend Wild Forms. Wild Forms su premijerni nastup imali prije samo dva mjeseca u Klaonici i iako postoje tek od nedavno društvance su sastavljeno od starih hardcore kužera. Ova njihova najnovija sklepana grdosija ne zadaje im puno muka, dapače s njom prilično brzo i oštro uništavaju korov nastao na sad već zaraslim putovima njihovih bivših bendova. Večeras su nas isprepadali s petnaestak minuta žestokog hardcore zvuka i kako stvari stoje nećemo ih vidjeti neko vrijeme pošto im vokal odlazi trbuhom za kruhom u švabiju, pa ‘ko je jamio, jamio je.

Uslijedio je koprivničko/varaždinski bend Mališa Bahat. Ovaj bend postoji skoro dvije godine, u međuvremenu su posjetili dobar dio gradova iz regije, odradili su čak dvije europske turneje i izdali jedan EP, a neki dan i split kazetu s bendom Lack Of Soul. Mali možda jesu, ne znam, visinu im mjerio nisam, bahati nimalo nisu, štoviše prilično su staloženi i emotivni, barem na svojim nastupima, pa smo tako od njih dobili energičnih petnaestak minuta mračnog screamo hardcore zvuka, sve u svemu, zvučali su prilično moćno.

Došao je red i na zagrebački bend Nailed In. U međuvremenu su i oni bili na jednoj mini-europskoj turneji i izašao im je prvi 7“ u opipljivom obliku. Od njih smo dobili dvadesetak minuta nabrijanog hardcore zvuka, brzo, kratko i jasno, hardcore as it once was. I kao što smo već navikli pred sam kraj nastupa kao gost pridružio im se i vokal benda Wild Forms i s njima otpjevao pjesmu „Can’t Tell No One“ obradu benda Negative Approach.

Sve u svemu, prilično reprezentativna uvertira u europsku turneju, sretno na ostatku turneje.

 

Joža

 

 

https://www.facebook.com/nailedin/

 

https://www.facebook.com/malisabahatscreamo/

Leave a Reply