Wasted Pido u Kavezu!

Ovog petka, 10. veljače, bili smo u Kavezu na koncertu one-man benda Wasted Pido.

Video zapis s koncerta.

 

Iza imena Wasted Pido stoji talijanski glazbenik Enrico Stocco. Kao Wasted Pido nastupa od 2005. godine, a inače je gitarist i u bendovima John Woo, L’Amico di Martucci, The Hormonas i Destroy All Gondolas. Iza sebe ima šest solo izdanja, nekoliko europskih turneja i jednu južnoameričku, a u Zagrebu je zadnji puta nastupao 2012. godine kada je bio na turneji sa Sheriff Perkinsom.

Od zadnjeg puta kada sam ga gledao u Spunku dosta je proširio svoj rock ‘n roll repertoar. Ima tu svega, od bluesa, countrya, preko garage punka, surfa i rockabillya. Naravno, svira i dosta obrada, „Blue Moon Baby“ i „Tear In My Beer“ samo su neke koje mi sada padaju na pamet, ali ima i dosta novih autorskih pjesama, pa mu je tako večeras koncert trajao oko sat i pol, za razliku od prošlog koji je trajao samo pola sata.

Za kraj koncerta ostavio je klasik „She’s My Baby Doll“, a pošto je večeras bio vidno raspoložen, mišljenja sam da bi koncert potrajao još tko zna koliko dugo da u Kavezu nije radno vrijeme samo do 23 sata. Sve u svemu, jedna skroz ugodna koncertna večer.

 

Joža

 

https://www.facebook.com/wastedpido/

 

 

Leave a Reply