Pridjevi izbacili novi spot prije svirke u Vintageu!

fotka-pridjevi-by-marco-valva

 

Psihodelični Pridjevi izbacili su ovaj tjedan novi spot i to za pjesmu „Kantarion (ili gospina trava)“. To je treći animirani video s njihovog albuma prvijenca „Pridjevi“ koji je po mnogima bio jedan od najboljih hrvatskih albuma u 2014. godini.  Autor ovog, kao i dva prethodna spota, je frontmen benda Dino Santaleza.

 

SPOT:

 

Ovim spotom Pridjevi pozivaju na svoj koncert koji će se održati u petak, 28. listopada, u Vintage Industrial Baru. Prije njih publici će se predstaviti zagrebački bend The Basewalks. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru, a na dan će koštati 40 kuna.

 

 

Pridjeve je 2013. godine osnovao Dino Santaleza s kantautoricama Ivanom Picek i Ninom Romić, a uskoro im se pridružuju Erol Zejnilović i Ivan Levačić (Kries, Abop) te Andrija Santro (Bamwise). Prošle godine vrlo hvaljeni debitanski album „Pridjevi“ objavljen je za američku izdavačku kuću Trouble In Mind Records. U tri godine postojanja odsvirali su solidnu količinu koncerata, a njihova izričaj može se opisati kao mješavina psihodelije, popa i eksperimentalne glazbe.

 

Facebook: www.facebook.com/Pridjevi

Bandcamp: www.pridjevi.bandcamp.com

YouTube: http://bit.ly/2dDSKJZ

Leave a Reply